Een volledig functionerende werkplek in je binnenzak.

» Posted by on Jan 6, 2011 in Alle berichten, Cloud Computing, Het Nieuwe Werken, SmartPhones, Tablet | 0 comments

Een volledig functionerende werkplek in je binnenzak.

Bent u ook een gebruiker die privé een smartphone en/of tablet heeft en zakelijk een desktop of een laptop? Maar waarom eigenlijk?, als je volledig je privé en werk activiteiten kan uitvoeren vanuit alleen je privé SmartPhone!

Je zakelijke desktop bedienen vanaf je privé SmartPhone, zonder dat je privé SmartPhone wordt vervuild, je zakelijke bedrijfs applicaties en data volledig veilig en altijd beschikbaar in de Cloud, geen kans meer op het verliezen van bedrijfskritische data doordat je je laptop verliest of wordt gestolen. Het lijkt een mooie droom, maar is vandaag de dag werkelijkheid. Je SmartPhone als Desktop of Laptop, oftewel de WEBTOP!

Met de komst van de Motorola Atrix wordt het concept van de Nirvana Phone werkelijkheid.

Bekijk onderstaande video’s voor de mogelijkheden en overtuig u van de werkplek van de toekomst, gewoon te dragen in uw binnenzak.

Er zijn een drietal mogelijkheden om uw privé SmartPhone om te toveren tot een zakelijke desktop.

De eerste methode is het gebruik van een dockingstation voor de SmartPhone:

De tweede methode is een connectie van de SmartPhone met een HDMI kabel aan een scherm (bijvoorbeeld je HD televisiescherm) in combinatie met een Bleutooth toetsenbord. Hierbij functioneert de SmartPhone als mousepad:

Bovenstaande oplossingen bieden de echte mobiele gebruiker nog niet een vergelijkbare flexibiliteit die je hebt met een laptop. Om dit wel te realiseren is er voor de SmartPhone een Laptop Dock, waardoor je SmartPhone wordt omgetoverd tot een volledige zakelijke laptop.

Kijk voor de specificaties en alle mogelijkheden op de site van Motorola:

Motorola Atrix site