Wat anderen zeggen

Ik kan natuurlijk beschrijven wie ik ben en wat ik doe, maar is het niet leuker als anderen dit doen?

Partner van Marcel

Marcel weet van iets negatiefs altijd iets positiefs te maken.

IT-manager | Nobel (www.barryblogs.nl)

Net als je denkt alle opties overwogen te hebben komt Marcel met iets nieuws en totaal onverwachts. Gun jezelf de tijd er serieus over na te denken want dit zou wel eens de manier kunnen zijn om je ooit zo complex lijkende probleem heel eenvoudig op te lossen.

LinkedIn profiel Barry van der Meij

Directeur | Port4Growth (www.port4growth.nl)

Marcel ervaar ik als iemand die nadrukkelijk meedenkt met de klant. Je voelt je uitgenodigd om open en kritisch te zijn en dat is voor een klant zeer plezierig. Op deze manier zet je altijd constructieve stappen vooruit.

LinkedIn profiel Joop de Jong

Consultant Infrastructure Solutions | Nobel (www.nobel.nl)

Ik ken Marcel als een zeer betrouwbare, inspirerende, innovatieve en charismatische collega. Hij heeft alles in huis om een project tot een groot succes te maken. Kwaliteit staat bij hem hoog in het vaandel, en dit altijd met een lach op zijn gezicht.

LinkedIn profiel Reno Jansen

Eigenaar & Senior Executive Consultant | Episteem Consultants B.V. (www.episteem.nl)

Gedreven met passie voor nieuwe technologie. Kan het goede verhaal vertellen en boezemt daarmee vertrouwen in. Slapen is kostbare tijd verspillen als je veel fun kunt hebben.

LinkedIn profiel Harold Halewijn

Senior Consultant Networking Managed ICT | Nobel (www.nobel.nl)

Open, eerlijk en het boegbeeld voor “Het Nieuwe Werken”. Een manager waar je op basis van vertrouwen mee kan samenwerken!

LinkedIn profiel Steffen Torn

Eigenaar van Legal IT Professionals, de grootste internationale website over juridische automatisering. | www.legalitprofessionals.com

Ik heb Marcel jaren geleden leren kennen als (extern) Project Manager. Niet zo eentje die af en toe een update van een Excel spreadsheet rondstuurt, maar iemand die zich vol overgave stort op het project en die als het puntje bij het paaltje komt ook op vrijdagavond om 22:00 uur met de schroevendraaier paraat staat om actief mee te werken. De beste PM-er waar ik ooit mee heb mogen samenwerken.

Maar goed, de tijd schrijdt voort. Inmiddels ken ik Marcel een stuk beter en ben ik nog steeds onder de indruk van zijn energie, positiviteit en ondernemerszin. Marcel is keer op keer in staat om met originele oplossingen en ideeën te komen en een gesprek met hem levert altijd weer veel positieve energie op.

LinkedIn profiel Rob Ameerun