Wat doe ik

Motiveer, adviseer, initieer, inspireer……

Bij alles wat ik doe staat plezier centraal. Ik ben er van overtuigt dat als je dingen doet die je leuk vindt je dit uitstraalt op anderen en hetgeen wat je doet energie geeft.

Ik beweeg me voornamelijk op strategisch – tactisch gebied en ben initiator voor velerlei veranderingen binnen verschillende soorten organisaties. Binnen onze eigen organisatie, Nobel, heb ik een “vrije” rol en ben sparringspartner voor zowel directie als management. Een soort ondernemer binnen de onderneming.

Vanuit onze samenwerking met Port4Growth geef ik veel presentaties aan snel groeiende ondernemingen en help deze ondernemers te kijken of techniek kan helpen de volgende fase van hun groei te realiseren. Of dit nu is vanuit een ander business model, het doorvoeren van Het Nieuwe Werken of het optimaliseren van een bedrijfsproces.

Ik geef veel presentaties of workshops die gaan over de veranderende wereld en thema’s die daar bij horen zoals op dit moment “Het Nieuwe Werken”, “Cloud-Computing”, “Internet-of-things”, “Social Media”, …..

Ik doe dus voldoende, waarbij ik probeer alles in balans te doen:

Alleen – Samen

Leuke dingen – Niet leuke dingen

Werk – Prive

Geld uitgeven – geld verdienen

Geconcentreerd – Creatief